:: محورهای همایش
1- زنبور عسل، چرخه حیات و محیط زیست
1-1) زنبور عسل، پیوستگی و تداوم حیات
2-1) بومشناسی زنبور عسل
3-1) زنبور عسل و حفظ محیط زیست
4-1) نقش زنبور عسل درتنوع و تولیدات گیاهی
2- زیستشناسی زنبور عسل
1-2) تنوع زیستی و بقای ذخایر ژنتیکی
2-2) ساختار و فیزیولوژی زنبور عسل
3-2) رفتارشناسی و زندگی زنبور عسل
3- زنبور عسل در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن
1-3) زنبور عسل از منظر قرآن کریم
2-3) زنبور عسل در متون و آثار دانشمندان
3-3) زنبور عسل در آثار ادبی و هنری
4-3) آموزههای زندگی زنبور عسل
4- فرآوردههای متنوع زنبور عسل و بهرهگیری از آنها: دیروز، امروز و چشمانداز آینده
1-4) عسل
2-4) ژل رویال
3-4) زهر زنبور عسل
4-4) بره موم
5-4) موم
6-4) گرده گل
7-4) سایر موارد
5- عسل و صنایع غذایی
1-5) استانداردهای عسل طبیعی
2-5) شیوههای تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی
3-5) کاربردهای عسل در صنایع
4-5) باقیمانده سموم و داروها در فرآورده های زنبور عسل
6- فرآوردههای زنبور عسل و سلامت
1-6) عسل در پیشگیری
2-6) عسل در درمان بیماریها
3-6) استفاده از سایر فرآوردههای زنبور عسل در پیشگیری و درمان
4-6) مواد دارویی، مکمل و آرایشی- بهداشتی حاوی فرآوردههای زنبور عسل
5-6) آثار سوء استفاده از عسل تقلبی
7- اقتصاد و تجارت فرآوردههای زنبور عسل
1-7) ارزش اقتصادی و اشتغالزایی زنبورداری در ایران
2-7) صنعت تولید عسل در ایران، وضعیت موجود، چالشها و راهکارهای توسعه صنعت زنبورداری
3-7) اقتصاد مقاومتی
4-7) صادرات
5-7) نشان تجاری (برندسازی)
6-7) مدیریت بازار
8- روش های تولید و فرآوری محصولات زنبور عسل
1-8) روش های استخراج
2-8) روش های فرآوری
3-8) روش های بسته بندی و عرضه محصول
4-8) روش های ماندگاری
9- تاثیر بیماری های زنبورعسل بر کمیت و کیفیت فرآورده های زنبورعسل
10- ساير محورهاي مرتبط