:: محورهای همایش


1- زنبور عسل، چرخه حیات و محیط زیست
  1-1) زنبور عسل، پیوستگی و تداوم حیات
  2-1) بوم‌شناسی زنبور عسل
  3-1) زنبور عسل و حفظ محیط زیست
  4-1) نقش زنبور عسل درتنوع و تولیدات گیاهی
2-  زیست‌شناسی زنبور عسل
  1-2) تنوع زیستی و بقای ذخایر ژنتیکی
  2-2) ساختار و فیزیولوژی زنبور عسل
  3-2) رفتارشناسی و زندگی زنبور عسل
3-  زنبور عسل در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن
  1-3) زنبور عسل از منظر قرآن کریم
  2-3) زنبور عسل در متون و آثار دانشمندان
  3-3) زنبور عسل در آثار ادبی و هنری
  4-3) آموزه‌های زندگی زنبور عسل
4-  فرآورده‌های متنوع زنبور عسل و بهره‌گیری از آن‌ها: دیروز، امروز و چشم‌انداز آینده
  1-4) عسل
  2-4) ژل رویال 
  3-4) زهر زنبور عسل
  4-4) بره موم
  5-4) موم
  6-4) گرده گل
  7-4) سایر موارد
5-  عسل و صنایع غذایی   
  1-5) استانداردهای عسل طبیعی 
  2-5) شیوه‌های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی
  3-5) کاربردهای عسل در صنایع
  4-5) باقیمانده سموم و داروها در فرآورده های زنبور عسل
6-  فرآورده‌های زنبور عسل و سلامت
  1-6) عسل در پیشگیری
  2-6) عسل در درمان بیماری‌ها
  3-6) استفاده از سایر فرآورده‌های زنبور عسل در پیشگیری و درمان
  4-6) مواد دارویی، مکمل و آرایشی- بهداشتی حاوی فرآورده‌های زنبور عسل
  5-6) آثار سوء استفاده از عسل تقلبی        
7-  اقتصاد و تجارت فرآورده‌های زنبور عسل
 1-7) ارزش اقتصادی و اشتغال‌زایی زنبورداری در ایران
 2-7) صنعت تولید عسل در ایران، وضعیت موجود، چالش‌ها و راهکارهای توسعه صنعت زنبورداری 
 3-7) اقتصاد مقاومتی
 4-7) صادرات
 5-7) نشان تجاری (برندسازی)
 6-7) مدیریت بازار
8-  روش های تولید و فرآوری محصولات زنبور عسل
 1-8) روش های استخراج
 2-8) روش های فرآوری
 3-8) روش های بسته بندی و عرضه محصول 
 4-8) روش های ماندگاری
9-  تاثیر بیماری های زنبورعسل بر کمیت و کیفیت فرآورده های زنبورعسل

10- ساير محورهاي مرتبط  



 



فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)